Start-Up Plus – o provocare pentru viitorul tău

The following two tabs change content below.
Grupo Método
Consultora Global de Servicios Educativos y Proyectos Sociales.
Grupo Método

Últimas entradas de Grupo Método (ver todo)

Iată-ne reveniți cu forțe proaspete! Avem nevoie de ajutorul vostru legat de noul program Start-Up Plus. În doar câteva minute ne puteți ajuta să obținem răspunsuri importante la acest sondaj de opinie, indiferent de localitatea sau județul în care vă aflați.
Adresa de accesare a sondajului de opinie realizat de noi este:

De asemenea, cei care doresc să fie luați în evidență ca potențiali participanți la cursurile de antreprenoriat și la concursul de idei de afaceri, vă rugăm să ne contactați la adresele: startupmetodo@gmail.com sau romania@metodoconsultores.com

Vă mulțumim pentru interes și vă dorim o săptămână productivă!

Metodo România. Dedicați oamenilor!

Metodo România este o companie specializată în oferirea de soluții de formare profesională continuă, cercetare și analiză în domeniul muncii și protecției sociale și asistență tehnică pentru designul și managementul de proiect, adresându-și serviciile atât către instituții publice, cât și către organizații private.

Tehnologia, angajații și metodologia sunt aliniate la ceea ce facem cel mai bine și ne place să facem: implementare de proiecte, formare profesională și consultanță în management și finanțări nerambursabile.

Prin tot ceea ce facem sprijinim oamenii în demersurile și planurile lor de dezvoltare personală și profesională oferind formare inovatoare și personalizată, acces simplu la oportunități de finanțare și servicii de consultanță care răspund întotdeauna așteptărilor lor.

Urmăriți-ne pe rețelele de socializare: Facebook, Twitter și Instagram.

Start Up Plus dots

 

No hay comentarios

Dejar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>