Lumea digitală și noutățile online

The following two tabs change content below.
Grupo Método
Consultora Global de Servicios Educativos y Proyectos Sociales.
Grupo Método

Últimas entradas de Grupo Método (ver todo)

Lumea digitală este într-o continuă forfotă și schimbare așa că ne-am gândit să vă punem la curent cu câteva informații proaspete din domeniu.

1. S-a lansat Google Trips, aplicația mobilă dedicată călătoriilor ce poate fi utilizată și offline.google-travel Google Trips vine în ajutorul tuturor călătorilor reușind să adune într-un singur loc toate informațiile utile și detaliile legate de un voiaj. Aplicația oferă informații despre 200 dintre cele mai vizitate locuri din lume într-un mod foarte interactiv și prietenos cu utilizatorul. Practic, Google Trips este un ghid personal pe care poți să îl accesezi rapid pe telefon, chiar și fără semnal sau o rețea de Wi-fi la îndemână. Dacă îți conectezi contul de Gmail la aplicație, Google Trips îţi va organiza automat călătoria, pe baza datelor la care au loc zborurile şi alte informaţii de călătorie pe care le-ai salvat în email. Fiecare voiaj va conține o agendă, recomandări de locuri populare din zonă, sugestii de restaurante, activități și atracții turistice de neratat.  Poți să faci un traseu cu locurile de vizitat în orașul respectiv sau poți să urmărești un traseu predefinit care include atracții specifice intereselor tale.

2. O companie de marketing online din România a redus săptămâna de lucru la 4 zile. Sediu_WebDigitalWebDigital a decis să reducă numărul de zile lucrătoare pe săptămână de la 5 la 4 până la sfârșitul acestui an. Cei de la WebDigital sunt de părere că timpul extra, dedicat în parte și odihnei, va ajuta angajații să ofere o performanță ridicată la locul de muncă. Măsura se va desfăşura până la finalul anului şi îşi propune să aducă o îmbunătăţire a eficienţei în cadrul echipei şi să demonstreze că experienţa unui job poate progresa, prin transformarea fiecărei zi de luni în timp liber, arată un comunicat al companiei. WebDigital este o agenţie specializată în Pay Per Click Marketing din Bucureşti, certificată Google Premier Partner.

3. Media devine tot mai centrată pe conținutul video. Un studiu realizat în SUA de către CISCO a făcut o estimare interesantă: În 2019 80% din traficul de Internet va fi conținut sub formă de video online. Și asta nu ne surprinde deloc având în vedere că 2016 este anul în care lumeaVIdeo content digitală se extinde de la binecunoscutul YouTube, la advertising, publicitate, audiențe și creatori care se joacă cu diferite opțiuni pentru generare de conținut. Era supremației YouTube în conținutul video digital se sfârșește. Consumul de conținut a crescut exponențial și fiecare rețea de socializare demonstrează politica de prioritizare a conținutului video. Iar acesta este doar începutul unui trend tot mai vizibil. Dacă Mark Zuckerberg afirma că în 5 ani conținutul de pe Facebook va fi majoritar unul video, acesta nu este un exemplu singular. Twitter a lansat Twitter video, iar Vine, Snapchat, Instagram, Tumblr și-au prioritizat informația video. Fără nicio îndoială, aceste platforme își vor urma cursul în lumea digitală definindu-și tot mai clar nișa și audiențele cărora se adresează.

4. România deține poziție fruntașă în topul țărilor la cumpărăturile făcute de pe telefonul mobil.phone apps
​România se află printre primele țări în clasamentul stateleor europene cu cei mai mulți utilizatori care își fac cumpărăturile de pe telefonul mobil, în special în ceea ce privește două categorii de produse, electro/IT și fashion, potrivit unui studiu realizat de Google.

Aproximativ 72% din populatia europeană cu vârste de peste 16 ani deține și folosește cel puțin un smartphone. Circa 11% dintre aceștia și-au cumpărat online, prin intermediul telefononului, cel puțin un laptop și 9% dintre cei care dețin smartphone-uri și-au cumpărat haine și încălțăminte. România se află pe primul loc (cu 11% dintre utilizatori) în clasamentul statelor europene în care utilizatorii de smartphone îsi cumpără online, de pe mobil, produse electro/IT (în special laptop-uri), depășind țări precum Marea Britanie, Ucraina sau Polonia.

Metodo România. Dedicați oamenilor!

Metodo România este o companie specializată în oferirea de soluții de formare profesională continuă, cercetare și analiză în domeniul muncii și protecției sociale și asistență tehnică pentru designul și managementul de proiect, adresându-și serviciile atât către instituții publice, cât și către organizații private.

Tehnologia, angajații și metodologia sunt aliniate la ceea ce facem cel mai bine și ne place să facem: implementare de proiecte, formare profesională și consultanță în management și finanțări nerambursabile.

Prin tot ceea ce facem sprijinim oamenii în demersurile și planurile lor de dezvoltare personală și profesională oferind formare inovatoare și personalizată, acces simplu la oportunități de finanțare și servicii de consultanță care răspund întotdeauna așteptărilor lor.

Urmăriți-ne pe rețelele de socializare: Facebook, Twitter și Instagram.

No hay comentarios

Dejar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>