Ultima sesiune de curs Elaborarea propunerii de proiect

The following two tabs change content below.
Grupo Método
Consultora Global de Servicios Educativos y Proyectos Sociales.
Grupo Método

Últimas entradas de Grupo Método (ver todo)

Ultima sesiune a cursului „Elaborarea propunerii de proiect” s-a încheiat pe joi, 6 aprilie 2017, când grupele de studenți au avut de prezentat în fața formatorilor câte o propunere de proiect pe o temă aleasă de ei. Studenții s-au pregătit temeinic și au prezentat rând pe rând soluțiile lor la problemele specifice identificate în diferite comunități.

Participarea gratuită la unul din cursurile autorizate din portofoliul Metodo România (competențe antreprenoriale, manager de proiect, formator), premiul oferit pentru competiția de proiecte, a fost câștigat de Gema, o studentă ambițioasă care a propus un proiect privind utilizarea tehnologiei moderne și a internetului în scopul dezvoltării personale a adolescenților. Iată câteva imagini de la această întâlnire cu studenții de la Facultatea de Teologie Romano-Catolică și Asistență Socială din cadrul Universității București.

Curs scriere Curs scriere
Curs scriere Curs scriere

Cine sunt formatorii noștri care s-au ocupat de acest curs?
Melania Coman

Melania deține un master în managementul proiectelor și un master în educația adulților si are peste 10 ani de experiență în elaborarea și implementarea de proiecte finanțate din fonduri naționale și europene. De mai bine de 5 ani, Melania predă cursurile de Manager de proiect, Evaluator de proiect, Expert accesare fonduri, Manager și Formator, lucrând în același timp și la implementarea unor proiecte de dezvoltare a resurselor umane și stimulare a antreprenoriatului. Melania a elaborat și livrat cursuri către Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, Ministerul Culturii, Inspectoratul General al Poliției Române, precum și pentru structuri de acțiune locală, asociații și fundații.

Bianca Buzetto

Bianca are o experiență de peste 15 ani în mediul neguvernamental, participând la dezvoltarea și implementarea de servicii socio-educaționale și sociale în diverse zone defavorizate. Una dintre direcțiile pe care Bianca le consideră de viitor este cea a inovării sociale și a antreprenoriatului social, bazate pe inițiative comunitare. Bianca este formator și manager de proiect și a participat la elaborarea și implementarea a numeroase proiecte sociale. În calitate de formator, a elaborat și livrat cursuri de management de proiect și cursuri ce vizează managementul organizațiilor non-guvernamentale.

Elaborarea propunerii de proiect” a fost un curs gândit de către Scriere proiect cursMetodo Studii Consultanță România pentru studenții de la Facultatea de Teologie Romano-Catolică și Asistență Socială din cadrul Universității București. Inițiativa a aparținut profesorului care se ocupă de programul de practică al studenților și masteranzilor și a pornit de la observația conform căreia numărul de organizații non-guvernamentale care primesc stagiari a scăzut ca urmare a fondurilor insuficiente atrase pentru a-și continua activitatea. În acest context, compania noastră şi conducerea facultăţii și-au propus să ofere cursanților săi oportunitatea de a dobândi cunoștințele și competențele necesare pentru a reuși să transforme o idee în propunere de proiect.

Metodo Studii Consultanță România a decis să se implice pro-bono în acest proiect oferindu-se să realizeze acest curs prezențial introductiv cu durata de 8 ore (în cadrul a 4 sesiuni săptămânale) și să ofere asistență on-line în perioada martie-aprilie 2017.

Sloganul Metodo România este: Dedicați oamenilor!

Sub această deviză, Metodo România își adaptează în permanență viziunea și serviciile astfel încât să corespundă nevoilor specifice ale publicului.  Metodo România este o companie specializată în oferirea de formare profesională, soluții de e-learning, studii și cercetări de piață, consultanță în management și implementare de proiecte, servicii destinate atât instituțiilor publice, cât și organizațiilor private și persoanelor fizice.

Urmăriți-ne pe rețelele de socializare: Facebook, Twitter și Instagram.

No hay comentarios

Dejar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>